نکات امنیتی برای استفاده امن از اینترنت بانک
نکاتی مهم امنیتی اعلام شده توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران برای پیشگیری از وقوع جرم در ارایه خدمات بانکداری الکترونیک به شرح ذیل می باشند:
1- هنگام دریافت پاکت رمز کارت بانک خود از شعبه به سلامت و پاره نبودن پاکت دقت کنید.
2- به محض وصول رمز کارت صادره، به دستگاه خودپرداز شعبه مراجعه و رمز خود را تغییر دهید.
3- به محض دریافت کارت بانک، نسبت به یادداشت شماره 16 رقمی آن اقدام کنثید . به خاطر داشته باشید برای بستن حساب هنگام سرقت یا مفقود شدن کارت به این شماره نیاز دارید.
4- شماره چهار رقمی که به عنوان رمز استفاده میکنید، به سادگی برای دیگران قابل حدس زدن نباشد. برای مثال از سال تولد، سال ازدواج یا شماره تلفن خود استفاده نکنید.
(((( ادامه در ادامه مطلب))))
malikashtar.ghasam.ir
5 روش کلاهبرداری در فیسبوک
سلام اومدم باخبرای خوب، خوب از فیس بوک !!!!!!
فیسبوک یا در اصل امپراطوری بی مثال مارک زوکربرگ با داشتن 900 میلیون کاربر جزو تجربیات
تکرار نشدنیزندگی آنلاین به شمار می رود. اما متاسفانه همین کشور بزرگ می تواند منبعی خطرناک
برای اطلاعاتکاربران آن نیز باشد. هر سرویسی که بزرگ می شود، به همان اندازه برای کلاهبرداران
و هکرها هم ارزشمندمی شود و لقمه ای چرب برای کسب درآمد به حساب می آید. فیسبوک نیز از
این قاعده مستثنا نیست.
جرایم سایبری همیشه در جریان هستند اما در مورد شبکه های اجتماعی باید گفت این جرایم را بسیار
آسانتر می توان مرتکب شد. مثلا در شبکه های اجتماعی کاربران بدون ((ادامه مطلب))
malikashtar.ghasam.ir
نبرد خیبر یک بازی FPS است که جنگ میان ایران و عراق را در سال 1984 و عملیاتی به نام نبرد خیبر را به تصویر میکشد.
آذرخش نام گروهی از افراد ارتش ایران در منطقه 2484 است که سرنخهایی از اتفاقاتی که در گذشته روی داده است را به دست میآورند. این گروه با شبیه سازی موفق میشوند یکی از افرادشان را به فضای نبرد خیبر بفرستند و .......

بسیاری از شما نام بازی Battlefield 3 را شنیده اید و حتی خیلی از شما آن را بازی کرده اید و یا علاقه مند به انجام آن هستید. در همان زمان که این بازی به بازار عرضه شد و هیاهوی زیادی نیز به پا کرد، گروهی کوچک و کاملا مستقل که حتی در بعضی موارد یک نفر همانند یک ارتش یک نفره در آن فعالیت می کرد ، بازی ای را به نام Iranian Guards مطرح کرد که پاسخی در مقابل بازی Battlefield 3 بود. جالب اینجاست که بسیاری ازگیمرها و حتی سازندگان بازی شروع به کج دهنی و توهین به گروه محافظان ایران کردند و این موضوع رو مطرح می کردند که نباید یک گروه کوچک با یک بازی کاملا ساده و ضعیف در مقابل Battlefield 3 قد علم کنند. متاسفانه خود نه تنها هیچ کاری نکردند ، بلکه منتظر عوامل غیبی و کمکهای فرا زمینی نشسته اند تا شاید بازی ای در مقابل آن بازی ساخته شود که بتواند پاسخی محکم باشد. و چه جالب است زحمتهای هر چند کوچک و هر چند ضعیف را هم به سخره می گیرند و همانطور که به خوبی می دانید نسخه شماره ۴ این بازی نیز رونمایی شده است و انواع و اقسام بازی های توهین آمیز به کشورمان هم در حال ساخت است و در حال انتشار. و چه جالب گفته اند که : بنشین تا صبح دولتت بدمد.
malikashtar.ghasam.ir
جريان فرماسونري ميراٍ نوعي معنويت كاذب به نام كابالاست كه سعي دارد با تصرف مراكز مهم جهان مانند رسانه ها ،سازمانهاي بين المللي و مراكز تجاري ايده و آرمان خود را پياده كند.اين جريان در قرن هاي متمادي و نسل در نسل ادامه يافته و ميراث داران امروز آن سعي دارند كه سيستم نوين جهاني را پايه ريزي كنند.
در اين سيستم سرزمين موعود صهونيستي ها پايتخت خواهد شد و فرمانروايي دنيا از آن شيطان خواهد بود.
در اين راستا بعيد نمي دانيم داعيه داران فرماسونري سعي در نفوذ در مراكز مختلف دنيا شوند تا بتوانند با آماده سازي افكار عمومي دنيا بر ذهن هاي مردم مسلط شوند.بهترين راه براي اين كار استفاده از نمادهايي است كه كم كم جزيي از زندگي مردم مي شود و موقع ظهور صاحب آن نماد ها (شيطان) كم ترين مقاومتي در مقابل او صورت بگيرد.
حالا به چتد تصویر زیر دقت کرده
(ادامه مطلب)
malikashtar.ghasam.irبی خبر یا بی توجه نسبت به خطرات اینترنت؟

به همين علت بسياري از مردم عادي اين كشور در معرض خطرات گوناگون قرار دارند و به سادگي فريب دزدان و فيشرهاي اينترنتي را مي خورند .
گزارش موسسه StreamShield نشان ميدهد فقط 16 درصد مردم اصطلاح key loggers (نرم افزارهايي كه به سادگي بر روي رايانه ها نصب مي شوند و اطلاعات رايانه را ثبت مي كنند) به گوششان خورده است و در بين آنها فقط 24 درصد در مورد فيشرها اطلاع دارند .
اين گزارش نشان داد تا به حال 34 درصد كاربران مورد حمله ويروس هاي اينترنتي قرار گرفته اند ، 36 درصدشان اسپم دريافت مي كنند و 21 درصد نيز با تصاوير ناخواسته مواجه شده اند .
در مورد برنامه ها جاسوسي نيز با وجود اطلاع رساني بسيار فقط 11 درصد مردم اطلاع داشتند .
مدير اجرايي اين موسسه مي گويد : هيچ وقت تا كنون اينترنت چنين محيط نا امني نبوده است به طوري كه اگر كاربران رايانه ها و نرم افزار هاي خود را با وصله ها و به روز رساني ها ، سالم نگه ندارند به سرعت آلوده خواهند شد .
.: Weblog Themes By Pichak :.